I fokus

Qigong utomhus

Erbjudande-  fem tillfällen.

När: 

Onsdagar med start ons 20/5 - ons 17/6-20 kl.18.00-19.00.

Var:

Hagabergsvägen 28, Trosa. (Ingång från Odlarstigen). Bakom Anamma Kropp & Själs bod på altanen. Parkering finns på vägen.

Hur:

Alla kan träna denna form av qigong. Det är en serie rörelser som utförs stående i en viss ordning med olika tempo. Du tränar på ett lämpligt sätt som respekterar din dagsform. Liggande eller sittande avslappning på slutet. Ta själv med yogamatta eller annat att stå på i qigongen och ligga eller sitta på vid avslappningen samt ev. något att ha över dig vid avslappningen.

Effekter:

Träningen aktiverar kroppens egen kraftfulla förmåga till självläkning. Du känner dig mjukare coh smidigare. Det är även en personlighetsutvecklingsträning som hjälper dig att komma ur låsta mönster och känslomässiga blockeringar.

Pris:

5 ggr á 60 min   800 kr (Sunt Liv, kommunanställda i Trosa, 25% rabatt). Betalas 1:a tillfället.      Enstaka klass   180 kr (Sunt Liv, 25% rabatt). Betalas vid varje tillfälle innan start. Betalning sker via swish eller kort, ej kontanter. 

Anmälan:

Anmälan krävs via mail, telefon, sms eller boka direkt.  Uppge ditt namn + mobilnummer. Begränsat antal platser- först till kvarn!

Övrigt:

Tag lössittande kläder efter väder som du kan röra dig lätt i och varma sockor eller mjuka skor. Medtag egen yogamatta att stå på och filt som håller dig varm vid avslappningen. Egen vattenflaska.

Vid regn, storm etc. ställs tillfället in och ersätts med annat datum.

Välkommen!

 qi-gong


Att behandla eller inte behandla

Jag brottas med tankar om hur jag ska förhålla mig till att behandla eller avvakta i den rådande situationen. Det är inte konstigt eftersom jag arbetar väldigt nära kunden.

Mitt yrkesförbund, Kroppsterapeuterna, vill klargöra var jag som medlem står i frågan om att fortsätta ta emot kunder eller inte i Coronakrisen. Idagsläget finns enligt folkhälsomyndigheten inget som hindrar mig från att bedriva min verksamhet. 

Givetvis är jag oerhört noggrann med handhygienen och hygienen i lokalen och arbetar absolut inte om jag känner mig det minsta sjuk. Detsamma gäller dig som kund. Det är av största vikt att var och en tar sitt ansvar och avbokar vid minsta sjukdomssymptom eller om man har sjuk anhörig hemma. 

Kroppsterapeuternas yrkesförbund håller mig uppdaterad på utvecklingen. Om nya direktiv kommer från myndigheter och regering kommer jag att följa dem.

Folkhälsomyndigheten https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Ännu finns jag här för dig - ring och boka.

thumbnail_IMG_2702