I fokus

Att behandla eller inte behandla

Jag brottas med tankar om hur jag ska förhålla mig till att behandla eller avvakta i den rådande situationen. Det är inte konstigt eftersom jag arbetar väldigt nära kunden.

Mitt yrkesförbund, Kroppsterapeuterna, vill klargöra var jag som medlem står i frågan om att fortsätta ta emot kunder eller inte i Coronakrisen. Idagsläget finns enligt folkhälsomyndigheten inget som hindrar mig från att bedriva min verksamhet. 

Givetvis är jag oerhört noggrann med handhygienen och hygienen i lokalen och arbetar absolut inte om jag känner mig det minsta sjuk. Detsamma gäller dig som kund. Det är av största vikt att var och en tar sitt ansvar och avbokar vid minsta sjukdomssymptom eller om man har sjuk anhörig hemma. 

Kroppsterapeuternas yrkesförbund håller mig uppdaterad på utvecklingen. Om nya direktiv kommer från myndigheter och regering kommer jag att följa dem.

Folkhälsomyndigheten https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Ännu finns jag här för dig - ring och boka.

thumbnail_IMG_2702


Stolthet

Framtid är något vi skapar och kan påverka. En idé som jag haft i många år är att delvis kunna jobba hemma med min verksamhet. Jag håller på att göra verklighet av drömmen.I november kom materialet som nu håller på att bli en friggebod till min verksamhet. När den är färdigbyggt ska jag bl.a. ha coachsamtal, friskvårdsbehandlingar, träning och hälsoprofiler i den. Med ett litet steg i taget byggs boden upp och det är fantastiskt roligt att bygga och se hur den växer fram. Emellanåt stannar jag upp och mår bra av det som kommit fram. Jag står stolt upp för mig själv och det jag tror på.

Stanna upp en stund och fundera på vad tror du på och vad är du stolt över? 

stubbe RSS