Massage

 "Annas massage"behandlingar" har varit mig till stor nytta. Jag säger "behandlingar" därför att Anna med sitt breda kunnande inom förebyggande hälsovård har hjälpt mig att bli av med bl.a. spänningar i nacken och ichiasliknande smärtor i höft och ben. Hon kan muskulaturen i kroppen och hon ger ett vederhäftigt och seriöst intryck. Hon har dessutom en positiv utstrålning och ett mycket medmänskligt beteende. Gör ett besök hos Anna och få hjälp med dina muskulösa besvär eller bara njut av en avslappnande och skön massage med eller utan härlig musik. Kan varmt rekommenderas.   


”Anna-Maria är en omvittnat skicklig massör.H on är inlyssnande och hörsam. Hon följer upp patienten (vid behov och om patienten så önskar). För min personliga del har hon arbetat bort värk och krämpor i både höft, nacke och axlar. Värk, som jag dragits med i åratal och även sökt för tidigare utan resultat. Eftersom hon även studerat basmedicin och är insatt i kroppens muskler och dess funktioner, känner jag mig även trygg i hennes händer. Jag kan å det varmaste rekommendera Anna-Marias behandlingar. Har man inte ont någonstans, kan man bara ha en skön, avkopplande stund i detta stressens tidevarv.”


"Jag blir bemött på ett sätt som gör att jag känner förtroende och jag får den behandling som uppfyller mina förväntningar"


 "Jag går till Anna för att jag är mycket nöjd när jag går härifrån"


"Kontakten med massören känns bra och jag får bra massagebehandling"


"Det är lätt att få tid hos Anna och jag blir bemött på ett sätt som gör att jag känner mig respekterad"


"Behandlingen har gett god effekt och jag får goda råd"


"Jag får en mycket bra behandling, det är nära och har ett rimligt pris. En mycket positiv upplevelse helt och hållet"


"Jag får alltid ett vänligt bemötande och det är gångavstånd dit"


"Jag har hittat en bra massör"


"Anna visste vad som behövde göras, nu mår jag bättre"


"Trevligt bemötande och behandlingen är alltid bra"


"Här blir jag bra bemött och får bra behandling"


"Behandlingen hos Anna hjälper mej med mina besvär"


"Anna är en bra massör och har ett trevligt bemötande"


"Massören är mycket bra"


"Tyckte det var jättebra med fräsch, modern och mysig lokal"


"Fick bra resultat av behandlingen, tack"


"Jag trivs bra hos Anna, hon masserar mycket bra"


"Anna hade ett trevligt bemötande, anpassade behandlingen efter mina behov"

 

Företagsmassage

"Jag längtar till varje tillfälle Anna kommer till oss. Jag blir hjälpt med mina fysiska besvär som spända axlar och trött rygg".


 "Det är en välkomnande stund som även har ökat min inställning till min egen hälsa då Anna vid behov tipsar om bra råd för att jag ska må bättre. Toppenbra".


 "Behandlingen anpassas alltid efter mina önskemål och motvarar mina förväntningar till 100%. Jag har fått hjälp med både rygg, axlar och nacke".


 "Bemötandet är alltid mycket bra och jag upplever förbättningar med både mina fysiska problem samt mentala spänningar. Jag blir mer medveten om mina spänningar och kan förebygga dem med rekommenderad egen fysisk aktivitet".

 

Stressföreläsning

"Du engagerade oss som lyssnade, både med kommunikation och rörelse. Din lugna och bra stämma förklarade tydligt och sakligt vad det handlade om. Jag kommer absolut ha användning av det jag lärt mig och arbeta med speciellt gränsdragning" 
"Det hela var bra förklarat, du var lugn och talade i sansat tempo så jag hann med att ta in all ny kunskap. Det var bra att få prova på olika övningar, jag kommer öva flera gånger i fortsättningen".

"Mycket givande föreläsning med bra förklaringar och bilder som var lätta att uppfatta".


 "Jag tycker detta var klart bra, bättre kan det ej vara".


 " Vi kvinnor behöver mer information om stress så detta var bra för att kunna glädjas åt livet och uppskatta det man har. Jag kommer rekommendera det här till mina jobbarkompisar".


 "Jag kommer ha användning av detta både till mig själv och ge till mina nära".


 "Föreläsningen var lugn och bra med bra bredd och praktiska övningar".


 "Föreläsaren var engagerad och allt var lätt att förstå. Jag fick många bra tankeställningar".


 "Med din lugnande röst blir allt otroligt lugnt och skönt, hela tillställningen i sig blir avslappnad. Min förväntan på föreläsningen var över förväntan och jag kommer ha mycket stor användning av det jag lärt mig".


 "Föreläsaren utstrålar lugn och pratar tydligt. Utdelat material ger en sammanfattning av föreläsningen och kommer ge en god påminnelse".


"Det jag lärt mig kommer jag ha stor användning av, innehållet var mycket bra. Insikt är kunskap och början till att läka. Jag kommer absolut rekommendera föreläsningen till min omgivning".


 "Föreläsaren är kunnig med bra erfarenhet. Jag har själv varit utbränd och behöver bli påmind och få verktyg för att inte hamna där igen. Kan varmt rekommenderas".


 "Bra föreläsning med fysiska inslag. Viktigt och heltäckande. Kan aldrig påminnas för mycket".


 "Viktigt med påminnelse om hur vi kan hantera stress. Kan rekommenderas".


 "Stress är ett ständigt aktuellt ämne som vi alla måste jobba med. Jag har fått med mig många konkreta tips och ideér". 

 

Livsstilsförändring kurs

" Ledaren var tydlig, kunnig och inspirerande. Det var öppen och varm stämning i gruppen. För mig var kursen väldigt passande och jag känner att jag har fått kontrollen över mitt liv.Jag har redan rekommenderat kursen till andra."


 " Jag gillade ledarens sätt att lära ut, hon gav oss tid att prata av oss och dela erfarenheter om vi behövde det. Innehåller i kursen var mycket bra. Det var en trevlig och lättsam grupp. Kursen var till och med bättre än jag förväntat mig och hjälpte mig mycket.


 " Kursen var över mina förväntingar. Känner att jag lärt mig massor som kommer förändra mitt liv. Mitt självomhändertagande har absolut förändrats sedan jag började kursen. Jag skulle absolut rekommendera kursen till andra."


 " Det bästa med kursen var för mig att prata med andra som behövde lära samma saker som vi fick lära i kursen och att vi fick prova på olika träningssätt. Jag bestämde mig för att äta mindre och inte äta socker fem dagar i veckan. "


 " Jag har lärt mig mer om mig själv, hur och varför man gör och tänker på ett visst sätt. Jag har fått ett nytt tankesätt."


 " Det var så bra med gemenskapen, diskussionerna och att få inspiration och dela erfarenheterna. Det bästa var att jag gjorde något för mig själv.


 " Få andras råd och tips. Att tänka nytt vad gäller kost. Vissa saker var lite svårt, där skulle det behövts lite enklare ord."

Fotoalbum

Bellmanstafetten 2009 013 (2)
008
IMG_0264 (2)
P04-06-08_20.16
049 (2)
036 (2)
013 (2)
IMG_0560
IMG_0521
IMG_4685
IMG_5112
IMG_5110 (2)
IMG_9818
IMG_9814
IMG_8866 (2)
IMG_8863 (2)
IMG_8860 (2)
IMG_6206
IMG_3217
qi-gong
pausrörelser 1
massage
Vattengympa
Qigong 1