Qigong 

Qigongen i min trädgård i sommar -21 är nu på planeringsstadiet. Håll utkik för mer information som kommer framöver.

Qigong är enligt det västerländska perspektivet en kraftfull medicinsk motion med ursprung från Kina som hjälper dig att förebygga, lindra och läka stressrelaterade problem och vanliga krämpor genom att slå om "strömbrytaren" från stress till lugn och få igång blodcirkulationen i hela kroppen.

Ur det kinesiska perspektivet handlar sjukdom och lidande om obalans och brist på energi. Där handlar det om att hjälpa kroppen att läka genom att balansera och höja energinivån.

Alla kan träna denna form av qigong.

Så här går det till: Det är en serie rörelser som utförs stående i en viss ordning med olika tempo. Liggande eller sittande avslappning på slutet.Det är alltid viktigt att träna på ett lämpligt sätt som respekterar din dagsform.

Effekter:Träningen aktiverar kroppens egen kraftfulla förmåga till självläkning. Du känner dig mjukare och smidigare. Det är även en personlighetsutvecklingsträning som hjälper dig att komma ur låsta mönster och känslomässiga blockeringar.

 Övrigt: Tag lössittande kläder efter väder som du kan röra dig lätt i och varma sockor eller mjuka skor. Medtag egen yogamatta att stå på och filt som håller dig varm vid avslappningen. Egen vattenflaska. 

Skicka ett mail om du är intresserad av att boka Qigong till en grupp/företag/event osv.

Kontakta oss för ett offertförslag.

                         Qigong