Massage på företag

Det går att hjälpa företagets medarbetare till ett sundare och friskare liv genom att förebygga eller upptäcka befintliga besvär med massage. Företagsmassage är mycket uppskattat av de anställda. Det visar flera undersökningar.

Så går det till:                                                                                

Jag kommer ut till företaget med all utrustning dvs. massagebänk, britspapper och handdukar. Ni tillhandahåller rum med vädringsmöjligheter + eluttag. Massören går tillsammans med kunden igenom vilket område som är i mest behov av behandling. (Vid en massagebehandling tar man av kläderna på den del av kroppen som ska masseras, ligger på behandlingsbänk och har handdukar över sig).

 Effekter:

  • Massage rättar till obalanser, sänker spänningsnivåer och får medarbetaren att bli mer medveten om sitt mående, vilket leder till ökad motivation, positiva förändringar, utveckling och gemenskap.
  • Förutom att spänningar och blockeringar i mjukdelarna, (muskler, bindväv och hud) löses upp utsöndras hormoner som får oss att må bra. Vår puls sänks, blodtrycket sjunker och vi blir avslappnade samt upplever att smärta försvinner. Massage ger direkta resultat utan biverkningar.
  • Alla känner kanske inte till att det även kan hjälpa vid nack-, huvudvärk eller problem med sömn och matsmältning, symptom som ofta är kopplade till stress.

Priser:

Kontakta oss för ett offertförslag.

Skicka ett mail om du är intresserad av att boka Företagsmassage till en grupp/företag/event osv.

 massage